Suggesties
Gravlax van zalm | 15,50€ |
Gerookte eend, gebraden eendlever, tuinbonenn | 16,50€ |
Rode tonijn, sesamzaad , verse tuinkruiden | 18,50€ |
Mechelse asperges op z’n vlaams / mousseline | 18,50€ |
********* | |
Zeebaars, venkel, boter met ricard, brochette van aardappel | 22,50€ |
Gerookte eend met rabarber, aardappel "pont neuf" | 24,50€ |
Zonnevisfilet nantua saus, zeekraal, inktvisinkt tagliatelle | 28,50€ |
Lamskoteletten, groentenboeketje, gratin dauphinois | 29,50€ |
Lunch - 16,50 €
Maandag 23 april | |
Tomaat mozzarella | |
Wok van kalkoen, noedels | |
Dinsdag 24 april |
|
Kreeft kroket | |
Landworst, quinoasalade met groenten | |
Woensdag 25 april | |
Vichyssoise artisjok | |
Gevulde tomaat, provençaalse saus, rijst | |
Donderdag 26 april |
|
Mini zalmtartaar en garnalen met yuzu-sap | |
Tagliata van rund op ruccula salade en parmezaanse kaas | |
Vijdag 27 april |
|
Cassolettte van mosselen met kruiden | |
Vis van de dag met zijn garnituur |