Stoemp van wortels, spekjes

Suggesties

Cassolette van kamschelpen, curry en coco 13,50€
Nem van kalfszwezerik, carpaccio van radijs, room van bieten 18,50€
Asperges, vlaamse wijze 19,50€
                    mousseline saus 19,50€
                    gerookte zalm  22,50€
*********  
Papardelle pasta met zeevruchten en look                                                             
24,50€
Pluma Iberico, gekarameliseerde witloofmet gember                                          
24,50€
Gevulde rog, runds émincé, bordelaise saus 24,50€
                                                         
                                                                                            
                           
   

Lunch - 17,00 €

Maandag 18 maart  
Acra van kabeljauw  
Worst van Toulouse, witte bonen met tomatensaus  
Dinsdag 19 maart
 
Dubarry soep  
Kalkoen brochette op z’n indiens , basmatirijst  
Woensdag 20 maart
 
Quiche lorraine  
Stoofvlees, frietjes  
Donderdag 21 maart
 
Roerei met zalm  
Varkensvlees, cross & backwell, kroketten  
Vrijdag 22 maart
 
Cocktail van roze garnalen en avocado  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe