Suggesties

Gravlax van zalm  15,50€
Gerookte eend, gebraden eendlever, tuinbonenn 16,50€
Rode tonijn, sesamzaad , verse tuinkruiden 18,50€
Mechelse asperges op z’n vlaams / mousseline 18,50€
*********   
Zeebaars, venkel, boter met ricard, brochette van aardappel  22,50€
Gerookte eend met rabarber, aardappel "pont neuf"           24,50€
Zonnevisfilet nantua saus, zeekraal, inktvisinkt tagliatelle 28,50€
Lamskoteletten, groentenboeketje, gratin dauphinois 29,50€
   
                                                                                                        
                           
   

Lunch - 16,50 €

Maandag 23 april  
Tomaat mozzarella  
Wok van kalkoen, noedels  
Dinsdag 24 april
 
Kreeft kroket  
Landworst, quinoasalade met groenten  
Woensdag 25 april  
Vichyssoise artisjok  
Gevulde tomaat, provençaalse saus, rijst  
Donderdag 26 april
 
Mini zalmtartaar en garnalen met yuzu-sap  
Tagliata van rund op ruccula salade en parmezaanse kaas  
Vijdag 27 april
 
Cassolettte van mosselen met kruiden  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe