Suggesties

Zalmtartaar met guacamole 14,50€
Risotto met kreeft 16,50€
Gegratineerd Sint Jacobsvruchten met champagne 16,50€
*********  
Cassoulet uit Toulouses  24,50€
Turbotin, puree van aardperen, beurre blanc met bieslook                                       
26,50€
Gegannerde zuurkool                                                                                                     1cvt
28,50€
                      royale                                                                                                         2cvts
62,00€
                                                                                                       
                                                         
                                                                                            
                           
   

Lunch - 17,00 €

Maandag 21 janvier  
Roerei met twee zalmen  
Vleesbrood « à la liégeoise » aardappelen  
Dinsdag 22 januari
 
Rundsteak boter « maître d ’hôtel  »salade, frietjes  
Pecannootijs en mascarpone  
Woensdag 23 januari
 
Toast met champignons  
Gebakken rijst met eend en groenten  
Donderdag 24 januari
 
St-Germaans soep  
Brochette van gegrilde lamsvlees, ratatouille, aardappelen met tijm  
Vrijdag 25 januari
 
Tomatenrisotto met schaal en gefrituurde calamares  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe