Suggesties

Falafels op z'n Libanese                                      Hoofdgerecht (18,50€) 12,50€
Consommé met bospaddenstoelen en ravioli
12,50€
Geroosterde Sint Jacobsvruchten pak choï, "beurre blanc"
19,00€
*********                   
 
Snoekbaarsfilet, mousseline van wortellen gember          
 21,50€
Everzwijn "slow cooking" paddenstoelen, veenbessen, knolselder 26,50€
Fazant brabantse wijze                                                                      1cvt 29,50€
                                                                                                2cvt          59,00€
Fazant fine champagne                                                                      1cvt 34,50€
                                                                                                2cvt 69,00€
                                                                                            
                           
   

Lunch - 17,00 €

Maandag 18 novembre  
Witloofsoep  
Biefstuk “Sambre et Meuse”, frietjes  
Dinsdag 19 novembre
 
Gepocheerd ei, mousseline  
Escalope van kip op z’n italiaanse, tomatencoulis, pasta  
Woensdag 20 novembre
 
Quiche Lorraine  
Kippenbouten, tarwesalade en witloof, aardappelen  
Donderdag 21 novembre  
Krokante met feta en honing  
Chipolata, wortelstoemp  
Vrijdag 22 novembre
 
Brochette van scampi, curry saus  
Vis van de dag en zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe