Suggesties

Gaspacho van komkomber, gerookte zalm  9,50€
Carpaccio van octopus, groene citroen 10,50€
Parma ham, meloen uit Provence 16,50€
Asperges, vinaigrette op z ’n vlaams, ham 17,00€
*********  
Rundstartare op z ’n italiaanse 
19,00€
Gaspacho van komkomber, gerookte zalm 22,50€
Carpaccio van octopus, groene citroen 22,50€
Babyreeft, basilico roomsaus tagliatelle met rode biet 29,50€
   
                                                                                                        
                           
   

Lunch - 16,50 €

Maandag 18 juin  
Palmharten en parmaham in vinaigrette  
Supreme van parelhoen met sinaasappel, kroketten  
Dinsdag 19 juin
 
Salade van italiaanse farfalle  
Escalope van zalm , wasabi room,aziatische groenten, rijst  
Woensdag 20 juin  
Brochette van scampi met curry roomsaus  
Gepaneerde kalkoen escalope met tomatensaus, tagliatelle  
Donderdag 21 juin
 
Wrap van geitenkaas en gerookte zalm  
Rundvlees tagliatta op ruccola salade  
Vijdag 22 juin
 
Calamares Romana tartaarsaus  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe