Suggesties

Petits gris slakken uit Namen Dugléré  12,50€
Carpaccio de Saint Jacques aux agrumes 14,50€
Cassolette van venusschelpen, chorizo boter                                     14.50€
Trio van tartares kabeljauw, zalm, tonijn 16,50€
Gerookte carpaccio Holstein, eendenlever landgoestine 18.00€
*********              
Cassoulet uit Toulouse                       24,50€
Gebraden Iberico pluma honing en gember                                 25,50€
Vis mijoté met bouillon schelpen 25,50€
Geganeerde Zuurkool/royale                                                                29,50€
                                                                                                       2pers 59,00€
                           
   

Lunch - 16,50 €

Maandag 19 februari  
Cordon bleu van kalkoen, tagliatelle  
Entremet melkchocolade  
Dinsdag 20 februari
 
Roerei met gerookte zalm  
Wok met rundsvlees en groenten, basmatirijst  
Woensdag 21 februari  
Couscous met lamsvlees  
Pruimenijs Armagnac  
Donderdag 22 februari
 
Schijfjes van konijntjes op salade  
Vleesbrood, gebakken groenten, kroketten  
Vijdag 23 februari
 
Krokante van Nobashi zoetzure saus  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe