Suggesties

Falafels op z'n Libanese                                      Hoofdgerecht (18,50€) 12,50€
Tonijn Terryaki en zijn maki 19,00€
Tartaar van Sint Jacobsvruchten , mango en yuzu 19,00€
Fijne taart, kalfszwerzeriken, bospaddestoelen                 
22,00€
*********  
 
Bouillabaise 26,50€
Gegarneerdezuurkool/royale                                            1cvt 28,50€ /2cvt  62,00€
Fazant brabantse wijze                                                                           1cvt 28,50€
                                                                                                         2cvt 57,00€
Fazant « fine champagne                                                                     1cvt
34,50€
                                                                                                        2cvt 69,00€
Hindekotelet, rode kool, kleine zwarte pens, kanstanjepuree,
Wildfond en veenbessen
32,50€
   

Lunch - 17,00 €

Maandag 16 december  
Tomaten roomsoep  
Kippenbouten hawaïaanse saus, rijst  
Dinsdag 17 december
 
Eendenborst salade  
Vleesbrood, groene kool, kroketten  
Woensdag 18 december
 
Gemarineerde zalm, zure room  
Tussenrib ‘minute’, frietjes  
Donderdag 19 december
 
Rund samoussa  
Couscous van merguez  
Vrijdag 20 december  
Zeevruchten kroketje  
Vis van de dag en zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe