Suggesties

Crottin de Chavignol, verse vijgen, gekonfijte noten uit Armenië 15,50€
Butternut pompoenroomsoep, kerrie Madras, Sint-Jacobsschelpen 15,50€
Sint Jacobschelpen, mousseline met mandarijn 18,00€
Kalfszwezerik, balsamicoazijn, , salade van witloof 19,00€
*********  
Kabeljouw, kervelroomsaus 24,50€
Hindekotelet, bospaddenstoelen, zoete aardappelpuree 34,50€
Fazant brabantse wijzef                                                   1cvt 28,50€   2cvts 57,00€
                    fine champagne                                          1cvt 32,50€   2cvts 65,00€
Hazenrug  ‘Arlequin’                                                        1cvt 34,50€   2cvts 69,00€
                                                                                                        
                           
   

Lunch - 16,50 €

Maandag 19 novembre  
Gefrituurde scampi zoetzure saus  
Brochette van rundsvlees, salade , aardappel in de oven  
Dinsdag 20 novembre
 
Roomsoep van tomaten en balletjes  
Gepaneerde escalope ,archiducsaus, tagliatelle  
Woensdag 21 novembre  
Roerei met zalm  
Duo van pens, appelmoes, puree  
Donderdag 22 novembrer
 
Taart met broccoli en spekjes  
Konoinginnenhapje met kip, frietjes  
Vrijdag 23 november
 
Minute van kabeljouw, bieslook boter  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe