Suggesties

Wild bouillon, ravioli met boschampignons     15,50€
Gebradden gambas geparfumeerde met zeewier, zoetzure saus 16,00€
Sint Jacobsvruchten, witloof en tartufata  18,00€
Eenden lever escalope chutney van kweeperen, nootjes 18,00€
*********  
Kabeljauw, groen kool, spekjes, pompoenpurée                                25,50€
Ramier duif met girolles                                   26,50€
Fazant op brabantse wijze                                                                  1cvt 27,50€
                                                                                                        2cvt 55,00€
Hazerug Arlequin                                                                              1cvt     34,50€
                                                                                                        2cvt 69,50€
   
   

Lunch - 15,50 €

Maandag 16 oktober  
Blinde vinken met tomatensaus, taglioni  
Meloen soep, citroen basilicum sorbet  
Dinsdag 17 oktober
 
Quiche Lorraine  
Lamsbrochette, griekse salade, aardappel in de schil  
Woensdag 18 oktober  
Kervelsoepsoep  
Kalfsgebrad met Parmaham, gratin van knolselderij en aardappel  
Donderdag 19 oktober
 
Rillettes van konijn op toast  
Chicon au gratin, puree  
Vijdag 20 oktober
 
Gefrituurde van inktvis « Romana »  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe